BADIA

Una avaria deixa Badia del Vallès sense aigua

Una màquina treballant al lloc on hi ha hagut l'avaria / AJUNTAMENT DE BADIA

Una avaria ha deixat Badia del Vallès sense aigua. Es tracta d'una anomalia que s'ha registrat pels volts de les 14.00 h a l'avinguda de la Mediterrània, a l'altura dels números 2 i 10, que ha produït una baixada de pressió general a la xarxa d'abastament de Badia.

Segons informa l'Ajuntament, tècnics de Sorea estan valorant l'afectació per poder retornar el subministrament al més aviat possible a tota la localitat. Mentre al volum del municipi s'ha aconseguit restablir poc a poc el servei a partir de les 16.00 h, queda pendent de resoldre l'anomalia als números 2, 4, 6, 8 i 10 de la mateixa avinguda.

Es preveu recuperar la normalitat a partir de les 21.00 h.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top