Arxiu

Un dia històric pel Teatre Sant Vicenç

El Bisbe de la Diòcesi de Terrassa i diverses actuacions donen la benvinguda a les reformes del teatre creualtenc.

La pantalla instal·lada al vestíbul teatre no era per veure el derbi futbolístic sinó perquè les desenes de persones que es van quedar a fora poguessin seguir els actes d’inauguració del reformat Teatre Sant Vicenç. I és que l’Espanyol-Barça no va afectar gaire l’afluència de públic, unes 300 persones.
Una jornada que dissabte al vespre va aportar, enmig de la solemnitat de la missa i la benedicció del Bisbe de la Diòcesi de Terrassa, al qual pertany Sabadell, una dosi d’humor inesperada per part del religiós: una sortida de Josep Àngel Sáiz Meneses va fer esclatar de riure a les autoritats presents, entre elles l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, el regidor de Cultura, Lluís Monge, la regidora d’Afers Socials, Maria Ramoneda i el regidor del Districte, Josep Ayuso, a banda del president de l’entitat creualtenca, Manel Camps.
Un acte senzill però emotiu i amb variades aportacions artístiques que estrenava una reforma que ha canviat totalment la caixa escènica del teatre. «Era un projecte ambiciós i difícil d’abordar per a una entitat modesta i voluntarista com aquesta, però, a la vegada, erem conscients que calia tirar-lo endavant, perquè l’escenari era vell, de fusta, vulnerable i amb alguns elements de risc», va justificar Manel Camps, que va dir que és «un d’aquells dies que queden per a la història» i va agrair «la convicció i la determinació de Mn. Manel Fuentemilla, el nostre rector i ara també Vicari Episcopal».

Després de la benedicció i els parlaments, van actuar, entre altres, la coral Estrella Daurada, els Castellers de Sabadell, l’elenc i el Taller de Teatre del grup Sant Vicenç i els germans Toni i Xasqui Ten, amb cançons de musicals.
En el nou escenari s’han invertit uns 500.000 euros en set mesos de feina.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top