Arxiu

Un dia històric pel Teatre Sant Vicenç

El Bisbe de la Diòcesi de Terrassa i diverses actuacions donen la benvinguda a les reformes del teatre creualtenc.

La pantalla instal·lada al vestíbul teatre no era per veure el derbi futbolístic sinó perquè les desenes de persones que es van quedar a fora poguessin seguir els actes d’inauguració del reformat Teatre Sant Vicenç. I és que l’Espanyol-Barça no va afectar gaire l’afluència de públic, unes 300 persones.
Una jornada que dissabte al vespre va aportar, enmig de la solemnitat de la missa i la benedicció del Bisbe de la Diòcesi de Terrassa, al qual pertany Sabadell, una dosi d’humor inesperada per part del religiós: una sortida de Josep Àngel Sáiz Meneses va fer esclatar de riure a les autoritats presents, entre elles l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, el regidor de Cultura, Lluís Monge, la regidora d’Afers Socials, Maria Ramoneda i el regidor del Districte, Josep Ayuso, a banda del president de l’entitat creualtenca, Manel Camps.
Un acte senzill però emotiu i amb variades aportacions artístiques que estrenava una reforma que ha canviat totalment la caixa escènica del teatre. «Era un projecte ambiciós i difícil d’abordar per a una entitat modesta i voluntarista com aquesta, però, a la vegada, erem conscients que calia tirar-lo endavant, perquè l’escenari era vell, de fusta, vulnerable i amb alguns elements de risc», va justificar Manel Camps, que va dir que és «un d’aquells dies que queden per a la història» i va agrair «la convicció i la determinació de Mn. Manel Fuentemilla, el nostre rector i ara també Vicari Episcopal».

Després de la benedicció i els parlaments, van actuar, entre altres, la coral Estrella Daurada, els Castellers de Sabadell, l’elenc i el Taller de Teatre del grup Sant Vicenç i els germans Toni i Xasqui Ten, amb cançons de musicals.
En el nou escenari s’han invertit uns 500.000 euros en set mesos de feina.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top