Publicitat
Ciutat

El govern atura el desnonament d’un habitatge municipal

L’equip de govern ja ha començat a fer efectives les primeres accions relacionades amb el compromís ferm de treballar per resoldre l’emergència habitacional d’aquelles famílies en situació de vulnerabilitat a la ciutat. En aquest sentit, s’ha aturat ja un desnonament d’un habitatge de titularitat municipal donant compliment al compromís que no es realitzarien desnonaments des de VIMUSA. L’acció del govern es realitza donant resposta a les peticions de la PAHC de Sabadell, amb qui s’ha reunit les darreres setmanes per endegar actuacions concretes. El passat dilluns, l’equip de govern encapçalat per l’alcalde Juli Fernàndez, amb els tinents d’alcalde de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat i de l’Àrea d’Acció Social, van mantenir una reunió amb la Comissió jurídica de la PAHC.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top