Ciutat

Crit unànime contra els assassinats i la violència envers les dones

6.1 A 4 COL.«Ja n’hi ha prou!». Aquest va ser el crit unànime que aquest dimecres es va poder sentir a la plaça Doctor Robert amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Els col·lectius que formen part de la Taula d’Entitats d’Igualtat de Gènere i l’Ajuntament van organitzar l’acte central del programa al que també van assistir-hi homes i dones de la ciutat compromesos amb els drets de les dones. L’actriu Ariadna Ventura va ser l’encarregada de llegir el manifest institucional amb el què es va expressar el condol i solidaritat amb la família de Sandra Garcia Geraldino, la veïna assassinada l’agost passat a Holanda.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top