Publicitat
Arxiu

Quico Díaz: “Hem de jugar concentrats”

  • El Sabadell Nord, líder de Segona Catalana, rep la visita del cuer, el Bellavista Milan.
  • A l’anada, tot i el resultat final de 2-4, el conjunt sabadellenc perdia 2-0 als 8 minuts d’iniciar-se el partit.

Partit trampa el que jugarà el Sabadell Nord aquest diumenge (11.30 hores) contra el Bellavista Milan, l’únic equip que, a falta de 8 jornades, ja ha baixat matemàticament. Quico Díaz, tècnic del conjunt sabadellenc, no podrà comptar amb: Albert Luque, Kevin del Corral sancionats-,  Albert Quereda i Carlos Rosas -lesionats-, per aquesta jornada.

Quan queden 8 jornades per l’acabament de la lliga regular, el Sabadell Nord encara el tram decisiu líder de Segona Catalana amb un punt sobre el segon classificat, el Parets. A priori, el rival d’aquest diumenge és el rival més fàcil que els hi queda als jugadors de Quico Díaz, però no obstant això, l’entrenador sabadellenc avisa que “si no juguem concentrats, ens podem endur una sorpresa. A l’anada ja va quedar palès que sense concentració no anem enlloc”, remarca Díaz. El conjunt sabadellenc, que es va veure obligat a remuntar un 2-0 advers en el partit d’anada, afronta aquest partit amb l’obligació de sumar 3 punts per seguir al capdavant de la classificació si vol optar a pujar a Primera Catalana l’any vinent.

El Bellavista Milan és un conjunt que no renuncia a la pilota i construeix el seu joc des del darrere i segons adverteix Díaz “ara més que mai, jugaran sense pressió, fet que encara els fa més perillosos”. Tanmateix afegeix que la clau per sumar els 3 punts radicarà en “aprofitar les seves pèrdues de pilota i jugar al contracop” si el Sabadell Nord vol seguir somiant amb l’ascens a Primera Catalana una setmana més.

“A veure si ens poden donar un cop de mà”

Aquest diumenge, el Can Rull- Rómulo Tronchoni, setzè classificat a 4 punts de la salvació, s’enfronta contra un dels rivals directes del Sabadell Nord, el Parets. Quico Díaz, coneixedor de la situació ha comentat que “estan molt necessitats de punts i espero que ens puguin donar un cop de mà”, conclou Díaz.

Publicitat
To Top