ESPORTS

La retirada de carnets del CE Sabadell supera les previsions

Una sòcia arlequinada mostra tots els carnets que ha retirat a les oficines

Més de 450 socis en una setmana. La campanya de socis del Centre d’Esports ha començat amb molta força. De fet, s’han triplicat el nombre d’associats en referència a la primera setmana de l’any passat. Sembla que l’eslògan d’aquest any, #CESdetots, està quallant entre l’afició arlequinada, més il·lusionada que mai. Serà difícil mantenir aquest ritme frenètic en les pròximes setmanes, però des del club s’observa amb optimisme l’arrencada i es veu molt factible superar amb facilitat els 2.270 socis en què va acabar la temporada passada.

Una de les claus d’aquesta revifalla social ha estat la continuïtat de gran part del bloc titular de la plantilla. Els fitxatges d’Edgar Hernández, Manuel Gato, Valentín Merchán i Adri Cuevas també han ajudat a crear un clima positiu en l’entorn. El tècnic Toni Seligrat va deixar clar a Diari de Sabadell que són les peticions que havia fet i confia en el seu ofici per aconseguir un màxim rendiment. Ara cal completar-ho amb un jugador de banda específic mentre l’última fitxa sènior disponible quedaria a expenses de la pretemporada a més de les places sub-23.

El club ja ha confirmat oficialment l’horari (20 hores) de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya davant la Fundació Grama el dissabte 28 de julio en el Municipal de Santa Coloma. D’altra banda, agafa força la possibilitat que el Girona sigui el rival en l’acte de presentació del Sabadell 18/19 previst per la primera setmana del mes d’agost.

Comentaris
To Top