Publicitat
Diners

Un impuls a les pimes vallesanes

La majoria de pimes inscrites al programa ‘Accelera el creixement’, promogut per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació i PIMEC, són empreses del Vallès Occidental (26%). A les pimes vallesanes les segueix les del Baix Llobregat (20%) i Vallès Oriental (15%). Es tracta de companyies que tenen una mitjana de 21 treballadors, desenvolupen la seva activitat al sector industrial (59%) i facturen de mitjana 3,1 milions d’euros.

En l’edició d’enguany hi han participat un total de 48 empreses (11 vallesanes), i totes han aconseguit impulsar el seu creixement. En concret, les empreses sabadellenques subscrites al programa han estat Sabway, una botiga de patinets elèctrics per a nens i adults, i Sampling Innovations Europe, una pime de disseny i fabricació de mostres promocionals o productes monodosi de venta.

L’objectiu

En aquestes sis edicions ja han passat pel programa 297 empreses. Amb el programa ‘Accelera el creixement’, PIMEC, té com a objectiu que les pimes obtinguin un pla de creixement i d’acció de la seva empresa i les eines de suport per realitzar-lo.

El president de PIMEC, Josep González, s’ha mostrat satisfet pels resultats d’aquest programa, que contribueix “a la consolidació i creixement del nostre teixit productiu”. En aquest context, ha posat de manifest la importància de la col·laboració publicoprivada: “la nostra aliança amb la Diputació de Barcelona ha suposat una nova fórmula d’optimitzar i fer arribar tant recursos públics com privats a les empreses del nostre territori, que són les han de garantir el futur del nostre país”

Sabway i Sampling Innovation Europe, les pimes sabadellenques del programa

La diputada de Promoció Econòmica i Ocupació, Sònia Recasens, ha posat l’accent en la importància del teixit productiu vinculat amb el sector industrial, atès que 28 de les 48 empreses que han participat en aquesta edició es dediquen a aquest sector. A finals de juny es va realitzar la selecció de les noves 50 pimes que seran les participants a la setena edició que s’iniciarà el proper setembre “gràcies al gran èxit d’aquesta edició”.

Publicitat
Comentaris
To Top