Publicitat
Ciutat

Més de 125 entitats sol·liciten equipaments esportius municipals

Més de 125 entitats sol·liciten un equipament esportiu municipal per la propera temporada

El pavelló del Nord, un dels equipaments municipals / Google Maps

Els clubs esportius ja mouen fitxa de cara a la temporada vinent, i fins avui unes 125 entitats han sol·licitat l'ús de diverses instal·lacions esportives municipals. A hores d'ara l'Ajuntament ja ha aprovat 103 peticions de cessió d'aquests espais "intentant cobrir al màxim les sol·licituds dins de les hores disponibles".

El consistori remarca en un comunicat que aquestes sol·licituds comporten "un treball d’encaix d’horaris i necessitats entre totes les peticions". Per ajustar l'oferta a la demanda, al municipi es desenvolupa una complexa feina tècnica en la qual s’han de tenir en compte, a més de les peticions i de les necessitats de cada entitat, les particularitats de les modalitats esportives, les normes federatives, les categories dels diferents equips i les competicions en què participen. L'objectiu municipal és garantir l’equitat i els drets de tots els clubs a gaudir d’aquestes instal·lacions.

Durant els mesos de juliol i agost les entitats acaben de definir les necessitats d’ocupació segons el número d’equips que preveuen tenir per a la temporada i en funció d’aquestes necessitats fan les peticions de cessió i ocupació d’instal·lacions i equipaments.

Publicitat

Sabadell Rugby Club

Davant les queixes del Sabadell Rugby Club perquè no té camp on jugar, l'Ajuntament ha sortit al pas de les crítiques. El consistori assegura que el club no ha fet cap petició per fer la pretemporada en un equipament municipal malgrat haver-hi espais disponibles aquests mesos d'agost i setembre, "quan hi ha instal·lacions disponibles".

L'Ajuntament explica que el SRC sí que ha sol·licitat equipament per a la temporada i que, "respectant la petició d’entrenar dimarts, dijous i divendres, ja des del 12 de juliol se’ls va confirmar la disponibilitat de camp al Complex de Sant Oleguer a partir de les 21.30 h". Tot i així, encara no hi ha hagut acord perquè el club demana entrenar més d’hora, i l'Ajuntament ha explicat que treballa per millorar els horaris.

Des del consistori recorden que en el seu primer any, al 2015, ja entrenaven a l'Olímpia, que a la temporada 2016/17 se’ls va facilitar tres dies d’entrenament al camp de futbol de la Roureda; però els problemes de convivència amb el FC La Roureda van impossibilitar que continuessin allà la temporada 17/18, tot i la mediació que a l’estiu 2017 es va fer entre les dues entitats, sense èxit. Per la qual cosa, la temporada 17/18 van tornar a entrenar al Complex de Sant Oleguer a partir de les 21.30 h. Des del govern local asseguren que al llarg del mes de juliol s’han fet diferents propostes a l’entitat amb possibilitat d’iniciar els entrenaments a les 21 h o a les 20:30 h, en alguns casos, però avui encara no s’han confirmat aquestes possibilitats per part del club.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top