Ciutat

Canalla i adults en cercavila a ritme de jazz

La canalla ha gaudit de l'espectacle itinerant / ÓSCAR ESPINOSA

Ballant a ritme del millor jazz, dixie i swing. Nens, nenes, pares i mares han  acompanyat La Harpo's Band pels carrers del centre en el seu espectacle itinerant. Sortint de la plaça de l'Àngel a les 11,45 hores, el seguici de canalla a peu, amb patinet i a bord dels cotxets han la música de la banda movent tot el cos i picant les mans. Amb barrets de color vermell, i vestits de forma molt elegant, els músics amb timbals, un clarinet, una trompeta i un trombó,van acompanyat d'un mestre de cerimònies vestit amb un esmoquin daurat.

Uns dels pares que més s'ha mogut és en Josep Gonzàlez, que de la mà de la seva filla Jana, ha gaudit durant tot el recorregut. "M'agrada molt el swing i aquesta és una bona oportunitat d'escoltar música semblant amb els nens", indica el pare. En Pepe i la Núria van amb els seus dos fills, en Pau i la Sara. "Sabíem que la banda va cap a la Biblioteca Vapor Badia i hem decidit enganxar-nos".

Al carrer Tres Creus, La Harpo's Band s'atura per fer cantar i tocar una cançó mítica de la música dixie de Nova Orleans, la Bourbon Street Parade. Un petit concert que fa que més públic se sumin a la cercavila musical. Finalment, entrant al plaça de Gabriel Pujol al ritme de la banda sonora de Flistones, on els esperen més nens i nenes amb ganes de gresca.

La música i el ball continuen amb l'escenari. "Ja ha començat la revolució", crida l'animadora de la companyia Pentina el Gat davant d'un centenar de persones, abans de demanar als assistents que s'apleguin en grups per ballar.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top