Oci i cultura

Albert Pla torna als escenaris amb ‘Miedo’ el proper 19 d’octubre

Després de sis anys de silenci discogràfic el cantautor sabadellenc Albert Pla tornarà als escenaris el proper 19 d’octubre amb l’estrena del disc Miedo (Enunplisplasmúsica / Altafonte), enregistrat conjuntament amb Raül Refree. Avui, però Pla ha publicat un avançament del disc amb la cançó ‘Entierro’.

L’estrena es farà a la Sala Barts de Barcelona el 18 d’octubre, on Albert Pla farà l’espectacle homònim Miedo, que inclou algunes cançons del nou disc i ja es va estrenar en l’última edició del festival Grec. Les representacions s’allargaran fins al 21 d’octubre.

‘Entierro’, el primer avançament del disc, narra la història d’un nen que és enterrat viu i que brama, no sense cert sarcasme, “que fort ploren els vius que no escolten ni als morts”. La cançó, que compta amb la col·laboració de la cantaora Rocío Márquez, reflexiona al voltant de la por que provoquen els nostres propis defectes i errors.

Comentaris
To Top