Publicitat
Esports

El Mercantil planta cara al líder Espanyol B, però cau 2-0

Els mercantilistes venien de guanyar al Llagostera i van oferir una bona imatge/P.Figueras

Bona rèplica. Després de l'empat a Tarragona i el primer triomf de la temporada davant el Llagostera, el Mercantil només va poder plantar cara al nou líder del grup setè de la Lliga Nacional juvenil, un Espanyol B que porta una línia espectacular en aquest inici de lliga. El gol matiner del blanc-i-blau Enric Baquero en el minut 17 podia fer mal, però els nois de Carlos López es van sobreposar i abans del descans van generar un parell de bones opcions per empatar. Va faltar l'encert en els metres finals.

La dinàmica es va mantenir en la represa. Sense complexos, el Mercantil va tractar de a l'Espanyol B. El tècnic va fer canvis aviat (m. 55) i amb l'entrada de Roberto i Albert Bernabé l'equip va guanyar en presència ofensiva. Però en l'intercanvi de cops, el juvenil perico va ser més eficaç i de nou Enric Baquero va veure porteria en el minut 74. No va abaixar els braços el conjunt mercantilista, però l'empresa era ja molt complicada. Malgrat la primera derrota de l'era Carlos López, les sensacions van ser positives i cal observar amb optimisme el futur. Això sí, l'objetiu és convertir el camp d'Arraona-Merinals en un fortí. El pròxim visitant serà dissabte l'At. Segre.

Publicitat

Mercantil: Jordi; Sergi Boira, Iván, Gerard, Marc, Eric, Aiman, Alex, Carlos Gracia, Carlos Portero i Jona (Roberto, Albert, Roldán i Marc Ruano).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top