ESPORTS

Fútbol territorial: doble derbi a Tercera Catalana

Sabadell B juga a Terrassa i la UE Sabadellenca a casa

El futbol territorial de Segona i Tercera Catalana ofereix una interessantíssima jornada. El Sabadell B vol sumar la cinquena setmana seguida sense perdre al camp d’un recuperat Can Parellada, que va començar molt malament i ara enllaça tres victòries. L’equip de Pablo Becerril té un bon repte avui (17.30h) a Terrassa. Per la seva banda, la UE Sabadellenca necessita refer-se de les últimes ensopegades per no ensorrar-se en la zona de perill. Demà diumenge (12 h) rep al seu camp de la Zona Sud al Caldes, situat a la meitat de la taula. Els homes de Jesús Ruda ‘Betis’ han de tornar a la bona línia de les primeres jornades.

Llano, partit i presentació

La Tercera està força apassionant. Dos derbis acaparen l’interès d’aquest diumenge. A les 12 h., jornada festiva a Can Puiggener amb la presentació del CD Llano que estrena projecte amb la presidència de Raúl Raya. Serà el preàmbul d’un atractiu derbi contra una UD Marina-Can Gambús en línia ascendent després de dues victòries que l’han tret de la cua. L’altre derbi de la jornada és l’Escola Planadeu-Can Rull R.T. (12.30h), dos equips en bona dinàmica. Els de Numosky es van refer de la primera derrota i volen continuar el seu duel pel lideratge amb la P. Deportiva Pajaril.

Completa la jornada amb presència local el partit que es juga demà a Torre Romeu (12.15h). Sobre el paper, el Tibidabo T.R. no hauria de tenir problemes per desfer-se del cuer At. Prat Delta B (encara amb zero punts) i continuar en la zona alta.

Publicitat
Comentaris
To Top