Ciutat

El Parc Taulí reuneix els màxims experts en càncer de pròstata de Catalunya

L'Hospital Parc Taulí / CEDIDA

El càncer de pròstata és el més freqüent en homes i n’és la tercera causa de mort, després dels càncers de pulmó i còlon. Per abordar la situació, l’Hospital Parc Taulí reunirà durant dos dies -8 i 9 de novembre- els màxims experts en aquesta patologia de Catalunya. Serà -segons especifiquen des de l’hospital- la primera jornada multidisciplinària acreditada per a abordar de les controvèrsies d’aquesta malaltia.

Més dades: l’edat mitjana del diagnòstic és de 67 anys, i al Parc Taulí es van diagnosticar 187 nous casos el 2017. La trobada per posar fil a l’agulla s’adreça especiàlment a uròlegs, oncòlegs mèdics, radioterapeutes, farmacèutics hospitalaris i professionals de medicina nuclear, i comptarà amb 31 ponents provinents dels diferents hospitals de Catalunya.

Els experts posaran sobre la taula les darreres novetats relacionades amb el diagnòstic i el tractament d’aquesta malaltia. La jornada està coordinada pel Dr. Enrique Gallardo i el Dr. Jesús Muñoz, professionals del Servei d’Oncologia Mèdica i del Servei d’Urologia del Parc Taulí, respectivament.

La inauguració, que tindrà lloc el dijous 8 de novembre a les 12 h, serà a càrrec de la directora executiva de l’Hospital de Sabadell i Albada, la Dra. Cristina Carod, i del cap de Servei de la Vall d’Hebron i catedràtic d’Urologia de la UAB, el Prof. Juan Morote.

Comentaris
To Top