Ciutat

Els propietaris de locals de la Zona Hermètica denuncien la lentitud del nou Pla d’Oci

paladium zona hermètica

L’Associació de Locals de la Zona Hermètica denúncia que l’Ajuntament de Sabadell no els aclareixi res del nou Pla d’Oci. Els propietaris dels locals es mostren indignats per la falta de resposta del consistori. El president de l’associació, Joan Cosp, assegura que han lliurat tres instàncies al consistori per demanar explicacions i tenir una reunió amb l’Alcalde i expliquen que només han rebut una nota que no aclareix res.

L’Ajuntament va anunciar un nou pla d’oci nocturn durant el ple municipal del maig del 2016, i des de l’Associació asseguren que encara no se’n sap res. El passat mes de juliol, el regidor de Serveis Municipals de l’Ajuntament, Lluís Perarnau, ja va assegurar que encara no havien treballat en cap pla d’Oci més de 2 anys després.

Ara l’associació demana diàleg i poder participar amb aquest nou Pla d’Oci. “Ens agradaria saber si hi ha novetats. Som empresaris sabadellencs amb experiència dins del sector”, sentència Cosp. A més, Cosp recorda que ara s’acosten els sopars d’empresa i de Nadal i explica que “els ciutadans no tindran on anar a fer una copa i ballar si no agafen el cotxe amb el risc que això comporta”.

Comentaris
To Top