Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia viu les dues cares de la moneda

Les noies s'han vist superades per un gran Benidorm/Óscar Espinosa

Jornada agredolça pels sèniors de l’OAR Gràcia que jugaven a la mateixa hora, amb un desenllaç ben diferent. El femení de Divisió de Plata encaixava una contundent derrota (15-37) en el debut de Dani Lara a la banqueta. Bona part de culpa, lògicament, per la presència al pavelló de Boccaccio d’un Benidorm, segon classificat, que es troba en un esplèndid estat de forma i que ha escombrat de la pista, sobretot a la primera part, el conjunt verd-i-blanc. Amb solidesa defensiva i efectivitat a anotadora, amb gol gairebé en cada aproximació, fins i tot d’aquells en què la pilota entra demanant perdó, el Benidorm ha anat engrandit la diferència sense pausa tot i les constants rotacions de jugadores gracienques a la recerca d’aturar la sagnia. El 9-23 del descans n’ha estat un fidel reflex.

En la segona part de tràmit, el Gràcia ha experimentat millora en l’aspecte defensiu tot i evidenciar desajustaments que cal corregir. En atac però, ha mantingut les dificultats per superar la defensa visitant i, a més, quan ha generat ocasions, n’ha malbaratat unes quantes de gol cantat. Així, ha passat moltes estones sense aportar res al marcador i ha acabat amb una producció reduïda de 6 gols contra els 14 del Benidorm (15-37).

Masculí guanya a La Roca

En canvi, el conjunt gracienc masculí ha tornat a fer un brillant resultat (21-26) contra un dels equips forts de la competició de 1a Nacional. A La Roca, en un territori de partits èpics i sovint ajustats però majoritàriament amb resultat final desfavorable, en aquesta ocasió s’ha imposat per esforç i mèrits al segon classificat, a qui ha truncat la ratxa de 10 partits sense conèixer la derrota. Els jugadors de Gomis i Borrell no han patit per la victòria però se l’han hagut de guanyar sense poder permetre’s cap instant de respir.

Només el començament ha tingut un domini roquerol amb el 4-1 del minut 7, però la situació ha fet un tomb espectacular i 10 minuts després el marcador s’ha decantat pel parcial 0- 7 (4-8), clau en el desenllaç. La fermesa del joc gracienc s’ha mantingut i, després d’una fase d’exclusions per a uns i altres, s’ha arribat al darrer minut amb el màxim avantatge visitant amb el gol d’Edu Franco (7-14). Aleshores La Roca ha encertat en les dues possessions i ha reduït la diferència al 9-14 de la mitja part.

El marcador era suculent per al Gràcia però experiències anteriors obligaven a mantenir un optimisme prudent i seguir fent bé la feina per enfortir-lo. Dit i fet, no només ha frenat l’intent inicial de La Roca de ficar-se en el partit sinó que ha tornat a recuperar el 7 de marge (11-18). A partir d’aquí ha sabut mantenir el control davant un rival que si bé ho ha intentat amb ganes, s’ha trobat amb un Gràcia eficaç, liderat per un pletòric Dani Peiró (11 gols), que no li ha donat cap opció (21-26).

Publicitat
Comentaris
To Top