Oci i cultura

La revista Enderrock premia la trajectòria del festival Embassa’t

Foto: Óscar Espinosa

Els Premis Enderrock, que premien el sector musical català, ha premiat al festival sabadellenc Embassa’t per la seva trajectòria. El festival va celebrar la seva 10a edició aquest passat estiu aconseguint rècord d’assistència de tots els anys.

Al llarg de les seves 10 edicions el festival ha evolucionat i canviat d’espai varies vegades. Tot i començar com a un festival d’un sol dia, finalment va créixer a dos dies. Pel que fa a la ubicació, tot i que des de l’edició passada es torna a celebrar al seu lloc d’origen, La Bassa, en totes les edicions ha passat per 3 llocs més: Can Marcet, els Jardinets de la fundació Antiga Caixa -compartint espai amb el Museu del Gas– i l’Estruch.

A més, el festival ja ha anunciat alguns dels grups de la seva pròxima edició que es celebrarà el pròxim 14 i 15 de juny a La Bassa. De moment els francesos Kazy Lambist, Delaporte o Joe Crepúsculo són alguns dels noms anunciats fins ara.

Kazy Lambist, Delaporte i Joe Crepúsculo, entre les primeres confirmacions a l’Embassa’t 2019

El festival ja ha posat les entrades a la venda al seu web.

Comentaris
To Top