Publicitat
Ciutat

Primàries Sabadell escollirà els seus candidats el proper 23 de març

El president de Primàries Sabadell, Jordi Folch, al centre / ÓSCAR ESPINOSA

La candidatura independentista Primàries Sabadell farà les seves votacions el dia 23 de març. Segons ha pogut saber el D.S., aquesta ha estat la data escollida per Primàries Catalunya per celebrar les votacions als municipis on encara no s'han fet. Hi havia dues opcions sobre la taula, i l'altra era el 16 de març, però no agradava al comitè de Primàries de Sabadell perquè coincideix amb una manifestació independentista a Madrid.

A hores d'ara, a Sabadell hi ha cinc persones que opten a liderar aquesta llista, pel que la votació està garantida. Properament es donarà a conèixer el calendari final per saber fins quan es podran presentar els candidats i es tancarà el registre de votants.

Publicitat

L'objectiu de Primàries és bastir una candidatura independentista mitjançant un procés participatiu obert en què hi pugui prendre part tothom, sigui o no d'un partit polític.

Primàries Sabadell amplia el termini per a presentar candidatures i allarga el dia de la votació

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top