Publicitat
Oci i cultura

‘El mar no hi cap dins d’una capsa de sabates’ arriba al cicle de La Quartera

/ CEDIDA

La Quartera segueix amb el seu cicle social i polític, i ho fa amb l’espectacle 'El mar no hi cap dins una capsa de sabates'. L’espai de teatre reivindicatiu de Can Capablanca segueix amb el tercer espectacle després de '250.000.000 candidats' i 'Deixa’t d’històries'.

La companyia El Martell porta aquest text escrit per Laia Alsina després de la bona rebuda de l’any passat al Tantarantana de Barcelona. L’espectacle buscarà fer “una revisió crítica de la infantesa i de tots els seus clixés”, segons la programadora Alba Collado, “durant la infantesa se’ns marquen diferents objectius i expectatives a la vida que al final no s’acaben complint”.

L’espectacle es submergeix en la infància amb l’objectiu de mirar-la amb visió crítica i per posar en dubte els models i rols que ens imposaven quan érem petits, fent especial èmfasi a la falta de models femenins en aquell moment. Unes imposicions que arribaven en una etapa molt vulnerable, ideal perquè creixin les idees que marquen un cop som adults.

Publicitat

L’obra, amb funció única a Sabadell, es podrà veure divendres 29 de març, a les 21 h, a La Quartera, al costat de Can Capablanca, amb un preu de 14 euros.

Al cicle de La Quartera encara li quedarà una última obra, ‘Camellia’ de la companyia Dell’anima, per posar fi al segon cicle de teatre social i polític

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top