ESPORTS

L’estrena d’Antonio Hidalgo no canvia la dinàmica del Sabadell (2-0)

L’equip arlequinat ho intenta tot, però sense gol és impossible

Una imatge ja habitual fora de casa: lamentacions arlequinades/Ll. Franco

Tampoc. L’estrena d’Antonio Hidalgo a la banqueta a Badalona no ha servit per trencar la desastrosa ratxa fora de casa -ja són 8 desplaçaments consecutius sense puntuar- i el Sabadell s’enfonsa una mica més en el pou de la classificació. Ho ha intentat tot, però sense gol és impossible i algunes decisions arbitrals també l’han perjudicat.

La principal novetat tàctica en el debut d’Antonio Hidalgo ha estat l’aposta per una defensa de tres centrals amb Nico escorat a banda esquerra mentre Josu actuava com a carriler. També ha tornat a la titularitat Antonio Domínguez després de moltes jornades a la suplència. Es podria interpretar com un 5-4-1 que es convertia en un 3-5-2 amb pilota. D’entrada la impressió és que el nou tècnic arlequinat pretenia protegir la parcel·la pròpia i evitar ensurts.

Tot i el domini badaloní, el Sabadell ha mostrat una imatge de més consistència defensiva sense concedir opcions. Ha faltat més intenció ofensiva. Això sí, la primera arribada arlequinada ha estat l’acció més perillosa en els primers 25 minuts. Arturo ha engaltat un bon xut des de la frontal de l’àrea que s’ha topat amb l’excel·lent resposta del veterà Morales. L’acció ha insuflat confiança i just quan semblava que el conjunt arlequinat es convertia en el dominador del partit ha arribat l’enèsima errada defensiva. Una cessió de Migue a Roberto s’ha quedat curta i Iván Agudo ha servit en safata el gol a Santi Magallán. Del possible 0-1 s’ha passat a l’1-0. Malgrat el cop, el Sabadell ha reaccionat i una bona maniobra d’Arturo ha acabat amb un xut fluix de Néstor que ha aturat Morales sense problemes. La manca d’eficàcia és desesperant.

El partit s’ha trencat a la represa. Ha hagut d’arriscar el Sabadell i ha sortit amb força. De fet, ha fregat l’empat en un xut d’Adri Cuevas que s’ha perdut fora per centímetres, ajustat al pal dret. La resposta local seria una rematada de Robert al travesser. Ha mogut la banqueta Antonio Hidalgo fent entrar Gato per un desapercebut Antonio Domínguez. L’actuació arbitral tampoc ha ajudat. El col·legiat ha obviat una falta clamorosa a Arturo a la frontal de l’àrea i ha assenyalat un fora de joc inexistent a Néstor quan encarava Morales. Però el pitjor ha arribat en el minut 78 quan s’ha menjat unes mans claríssimes a l’àrea local. Un penal de llibre.

L’actuació del valencià Julio Mena ha estat nefasta i el porter Morales molt encertat, però això no pot amagar els greus problemes ofensius del Sabadell. Sense gol és impossible. I en el temps afegit, amb tot el Sabadell bolcat, ha arribat el cop de gràcia amb el 2-0. La situació és ja molt crítica i el Sabadell es situa com a virtual fanalet vermell.

FITXA TÈCNICA

Badalona: Morales; Albarrán, Valentín, Marc Carbó, Moyano, Robusté, Robert, Boniquet (Nana m. 74), Néstor, Santi Magallán (Natalio, m. 65) i Iván Agudo (Estellés, m. 81)

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Pajarero, Migue (Pol, m. 73), Josu, Ángel Martínez (Edgar, m. 81), Antonio Domínguez (Gato, m. 61), Nico, Arturo, Adri Cuevas i Néstor.

Àrbitre: Julio Mena Gimeno, Comitè valencià. Grogues: Nico.

Gols: 1-0, minut 24: Santi Magallán; 2-0, minut 93: Natalio.

Municipal de Badalona: 1.155 espectadors amb presència d’uns 200 seguidors sabadellencs.

Llegiu aquí les reaccions de l’entrenador i el jugador Manuel Gato al final del partit.

Comentaris
To Top