Ciutat

L’exgimnasta Marina Fernández, número 5 de Ciutadans a les municipals

Marina Fernández, en una imatge d'arxiu / ÓSCAR ESPINOSA

La sabadellenca Marina Fernández ocuparà el número 5 de la llista de Ciutadans (Cs) per les eleccions municipals del 26 de maig. Així ho ha informat el partit en un comunicat, en què la formació taronja remarca que “s’ha apostat pel talent i la joventut”, un aspecte que avancen es veurà reflectit en els altres primers noms de la candidatura. El cap de llista serà l’actual portaveu del grup municipal de Cs a l’Ajuntament, Adrián Hernández.

Fernández té 26 anys i és llicenciada en Dret. Anteriorment va ser gimnasta d’elit. En aquest àmbit, ha guanyat una medalla d’or per equips de la Copa del Món de Gimnàstica Rítmica de Lisboa 2013, entre altres premis i participacions en diferents campionats.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top