Ciutat

La remodelació dels Merinals segueix amb 44 pisos nous de protecció oficial

Vista interior dels nous pisos de protecció oficial / Ajuntament de Sabadell

L’Ajuntament ha sortejat 44 pisos nous de protecció oficial al barri dels Merinals. La construcció forma part del procés de remodelació del veïnat per substituir els que patien deficiències estructurals. Amb aquests, ja són 592 les llars lliurades a les famílies a càrrec de l’Institut Català del Sòl amb el finançament de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Tots els pisos tenen tres dormitoris i una superfície útil a l’entorn dels 75 m2. N’hi ha dos que estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, un a cadascun dels blocs. Quan les famílies s’acabin de traslladar als habitatges nous i s’enderroquin els antics, el consistori té previst urbanitzar l’espai.

Comentaris
To Top