Ciutat

Míriam Nogueras (JxCat): “No podem blanquejar el PSOE”

Míriam Nogueras i Lourdes Ciuró, aquest Sant Jordi a Sabadell / P.A.

La candidata de Junts per Catalunya al Congrés Míriam Nogueras ha assegurat aquest matí des de Sabadell que “no podem blanquejar el PSOE” de cara a les eleccions generals ni municipals. Nogueras ha apuntat que “el PSC porta ara al seu programa repressió i 155, acotar aquestes llibertats i drets de tots”, i ha etzibat que “el 2012 -abans d’ahir- portava al seu programa un referèndum, canviar la Constitució, crear una Agència Tributària Catalana. Tot això avui s’ha convertit en repressió, en 155”.

Segons Nogueras “Puigdemont és l’enemic a batre”, i defensa que “molestem per la nostra determinació”. “Tenim Jordis a la presó, no és un Sant Jordi normal”, ha afegit la candidata.

Per la seva part, la candidata a l’alcaldia de Sabadell Lourdes Ciuró ha assegurat que a les eleccions generals “estem convençuts que continuarem guanyant malgrat altres guanyin les enquestes”.

Ciuró lamenta que els independentistes no hagin anat junts i defensa anar a Madrid per “demostrar que el PSC no pot guanyar a Catalunya perquè significaria que ens hem oblidat de què vol dir el 155 i que ells, en cap moment, va estar al costat del poble quan demanavem votar”.

“La Lourdes sap fer xarxa”

En clau local, Míriam Nogueras ha avalat la candidatura de Lourdes Ciuró. D’ella ha posat en relleu que “sap fer xarxa“, am amb persones, entitats i institucions, cosa que creu que és molt important per tirar endavant tots els projectes de ciutat. La candidata al Congrés ha subratllat que aquesta xarxa “no l’ha sabut fer el PSC, ningú més”. Tanmateix, ha reclamat a la ciutadania que torni a confiar en els polítics que creuen en la col·laboració que va més enllà dels ajuntaments.

Comentaris
To Top