Publicitat
Ciutat

Mabel Rodríguez (Front Republicà): “Fer una crida a l’abstenció no és democràcia”

Mabel Rodríguez dipositant el seu vot a les urnes / VICTÒRIA ROVIRA

La número 2 del partit Front Republicà, Mabel Rodríguez, ha votat aquest matí a la facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La candidata sabadellenca ha estat acompanyada del número 7 a les llistes, el també sabadellenc Enric Pineda.

Després de dipositar el seu vot a les urnes, Rodríguez ha assegurat que confia que el partit tindrà representació al congrés. Encara que aquest no obtingués suficients vots, per a la candidata no significaria un fracàs perquè, segons ella, les mobilitzacions al carrer “han estat un èxit”. “Continuarem aquest camí, treballant pel poble” ha declarat la candidata sabadellenca.

Respecte a la participació, Rodríguez ha afirmat sentir alegria per haver trencat el sentiment abstencionista que hi havia a principis de la convocatòria. Segons ella, “fer una crida a l’abstenció no és democràtic”. La candidata ha conclòs afirmant que és important que la població “vagi allà on siguin cridats per les urnes”.

Publicitat
Comentaris
To Top