Ciutat

Hernández (Cs): “No ens veiem dins del govern, però seguirem treballant per la ciutat”

Adrián Hernández celebra els resultats electorals, amb Casado i Fernández a la seva esquerra / LLUÍS FRANCO

Ciutadans s’ha emportat un desengany durant la nit de les eleccions. El candidat de la formació, Adrián Hernández, ha aconseguit 9.718 vots, a prop dels 10.106 electors de les municipals del 2015.

Hernández ha seguit els resultats de la jornada electoral a la Sala Catalonia de l’Hotel Sabadell acompanyat per alguns membres de la llista com Sergio Salcedo. La formació taronja s’ha emportat el 10,26% dels vots i ha quedat com a quarta força més votada a la ciutat. Així, Ciutadans manté tres regidors, però hi haurà canvis a les seves butaques, perquè Hernández i José Luis Fernández repeteixen, mentre que el Laura Casado entra en lloc de Ramón García. El líder de la formació lamenta deixar enrere el quart de la llista, Sergio Salcedo, qui l’atribueix un “gran treball dins del partit”.

“Farrés té prou força per governar Sabadell sola”

Malgrat que no es veu dins del nou govern municipal, Hernández es mostra “satisfet” per aguantar “el tsunami socialista i la polarització amb ERC”. El primer objectiu dels taronges era canviar el govern i l’equip s’enorgulleix de l’entrada de Marta Farrés (PSC) i “trencar amb la continuïtat d’un partit independentista al capdavant de l’Ajuntament”.

A partir d’ara, seguiran “sent responsables des de l’oposició” amb polítiques de ciutat per donar-li la volta a “la inacció política” d’ençà dels darrers quatre anys de la ciutat i declaren donar suport a la líder socialista encara que consideren que “té prou força per governar Sabadell sola”.

Comentaris
To Top