Ciutat

Juli Fernàndez (ERC): “Esperem ser capaços de canviar-ho”

Juli Fernàndez, en un acte de campanya al Racó del Campanar / Óscar Espinosa

L’alcaldable d’ERC, Juli Fernàndez, assegura que seguirà intentant formar govern partit dels seus set regidors i els tres que ja li ha garantit la Crida per Sabadell. Després de conèixer l’acord entre PSC i Podem que farà alcaldessa Marta Farrés, el republicà ha explicat que “esperem ser capaços de canviar-ho” i ha dit que “no defallirem fins al dia 15 de juny”, quan se celebrarà el ple d’investidura del nou govern.

Fernàndez creu que “no s’entén” que “un partit de nova política faci que Sabadell retorni a dinàmiques de temps passats”. Tot i així és conscient que les possibilitats perquè ell sigui alcalde s’han vist reduïdes amb l’acord que s’ha presentat aquest divendres.

El republicà creu que la ciutadania que se sent vinculada al moviment dels Indignats o 15-M “no entenen” que la formació morada hagi pactat amb els socialistes. Juli Fernàndez també ha explicat que van posar sobre la taula de Podem l’acord d’investidura i creu que els podemistes “han considerat que l’honestedat no era prioritària”.

Si queda en l’oposició, què farà?

Fernàndez manté que “hi ha molts projectes que estan en marxa i davant de cada situacio veurem” si hi donen suport o no.

Comentaris
To Top