Publicitat
Ciutat

Sabadell dobla el nombre d'efectius policials durant la nit de Sant Joan

L'intendent major de la Policia Municipal, Joan Antoni Quesada, el regidor de Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez, i el cap territorial de Bombers de la Generalitat, Héctor Serrat / AJUNTAMENT

De cara a la Revetlla de Sant Joan, l'Ajuntament de Sabadell ha extremat les precaucions activant un dispositiu especial de prevenció, seguretat i neteja durant diumenge i la matinada del dilluns 24 de juny. La Policia Municipal reforçarà la presència d'agents durant el dia i la nit de diumenge i s'habilitarà el servei especial de recollida de residus i neteja.

Aquest divendres s'ha reunit la mesa de coordinació a la qual han assistit el regidor de Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez; l’intendent major de la Policia Municipal, Joan Antoni Quesada; el cap territorial de Bombers de la Generalitat, Héctor Serrat; el representant de l’ADF, Juanma Jaime, i altres responsables de serveis municipals.

Més policia

Per a la nit de Sant Joan 10 patrulles recorreran la ciutat, doblant així el nombre d’efectius respecte de la revetlla de l’any anterior. Durant el matí també es reforçaran el nombre d’efectius policials. Els efectius faran tasques de prevenció i actuació a les diferents zones i recorreran les diverses fogueres i revetlles de Sabadell. Després de la revetlla els bombers faran un recorregut per comprovar que totes les fogueres s’hagin apagat correctament.

Consells de seguretat

Algunes recomanacions són de seguretat són comprar els productes pirotècnics en establiments autoritzats, no portar els petards a les butxaques i no subjectar-los amb les mans o no manipular-los.

En el cas de les fogueres, es recorda que no se'n poden fer sense tenir l’autorització corresponent i es prohibeix fer foc a tots els terrenys forestals de Catalunya, tant si estan poblats d’espècies arbòries com si no i a la franja de 500 metres que els envolta.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top