Publicitat
Ciutat

Els 5 projectes d'innovació del Parc Taulí per millorar l'atenció dels pacients

El Parc Taulí rebrà fins a 2 milions d’euros per finançar cinc projectes d’innovació. La subvenció forma part del Programa de Compra Pública d’Innovació en Salut del Servei Català de la Salut. Aquest finançament cobrirà el 50% dels projectes. La resta estarà subvencionat pel mateix Hospital Parc Taulí. El desenvolupament dels projectes està previst que s’allargui durant els pròxims 2-3 anys.

El CatSalut ha escollit els millors entre desenes de projectes d’arreu del territori. N’hi ha tres d’individuals del Taulí i dos més en col·laboració amb Bellvitge i amb Sant Joan de Déu. El director general de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Joan Martí, explica que serviran per incorporar noves tecnologies que puguin millorar el tractament als pacients.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top