Ciutat

Un noi de 16 anys, a punt d’ofegar-se a la piscina de Can Marcet

La piscina de Can Marcet, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

Ensurt majúscul aquest dimarts al migdia a la piscina de Can Marcet, en els primers dies de la temporada estival. Un noi de 16 anys es va estar a punt d’ofegar en aquesta piscina cap a les 13.43 h. En aquest moment la Policia Municipal va rebre un avís de què hi havia un noi de 16 anys que presentava símptomes d’ofegament, mentrestant el va atendre el socorrista de la piscina i quan estava estabilitzat i van arribar els sanitaris del SEM el van traslladar al Taulí per la seva valoració.

En les tasques de socors hi van intervenir dues ambulàncies del SEM i dues unitats de la Policia Municipal.

El 14 de juny obren la majoria de piscines de Sabadell

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top