EDITORIAL

Inseguretat al Centre

Els crims desperten necessàriament certa inquietud entre els veïns i cal ser molt curosos amb la manera com es dona la informació per evitar generar alarma. La matinada d’aquest dissabte vam viure un altre d’aquells crims que remouen l’estómac. El crim del dissabte ens ha sorprès tant per l’acarnissament com per la localització, a escassos 150 metres de la plaça Sant Roc, una zona que en qualsevol altre moment del dia està plena de famílies i nens. Aquest assassinat s’afegeix al tiroteig de la plaça Picasso (Campoamor), el mes de febrer; i, sobretot, a la violació múltiple, també el mes de febrer, que tant ens va colpir.

Diem sobretot per dos motius: per la brutalitat i arbitrarietat aparent dels dos casos, i perquè els dos han passat en ple centre històric de Sabadell (en el cas de la violació, els agressors presumptament van forçar la víctima des de la plaça del Gas), que pertany a tota la ciutat i que és el centre de l’oci nocturn i la gastronomia. L’any 2018 hi va haver un assassinat a Sabadell. Aquest any ja en portem dos, un d’ells molt a prop de l’Ajuntament. Cal que el govern de l’alcaldessa Farrés es prengui la situació seriosament i faci el que calgui perquè la sensació d’inseguretat no s’apoderi dels veïns.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top