Oci i cultura

Rara Avis celebra el seu cinquè aniversari amb monòlegs humorístics

'Infidels a Nova York' al Ciervo / Lluís Franco

“No som un casal d’Avis, de fet, som molt joves, hem fet 5 anys” asseguren des de Rara Avis. L’equip de guionistes d’humor celebren el seu cinquè aniversari organitzant cinc monòlegs purs Teatròlegs aquest divendres 5 a les 22 h al teatre El Ciervo i diumenge 7 a les 20 h. El preu serà de 7€ i es pot reservar trucant al 647 752 705.

“No són stand-ups comedy”

L’obra teatral està formada per cinc monòlegs humorístics interpretats pels actors Sònia Garcia, Jordi Salallasera, Joan Salido, Xavi Moré i Lourdes Albalat. El cap d’escriptors de Rara Avis, Jordi Travesset, destaca que són “monòlegs purs” perquè interpreten cadascú un personatge i trenquen amb la “molt utilitzada” stand-up comedy. Travesset i el seu equip es defineixen com “teatròlegs” per deixar ben clar que es distancien d’aquest manera tan “habitual” de fer monòlegs.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top