Publicitat
Ciutat

Convoquen una concentració de rebuig a la violació de Manresa

Concentració de rebuig a la violació de Can Feu, aquest febrer / VICTÒRIA ROVIRA

Diverses entitats socials han convocat a tot Catalunya una concentració de rebuig a la violació múltiple de Manresa, en què presumptament un grup de 7 homes van violar una noia de 14 anys el 29 d’octubre del 2016 a la capital del Bages. Aquest dilluns la jove, que ara té 17 anys, ha declarat davant l’Audiència de Barcelona que es va sentir intimidada perquè creu que alguns dels acusats portavem armes.

Publicitat

A Sabadell, la concentració de protesta serà a les 18 h a la plaça de Sant Roc, davant l’Ajuntament. “Tenim ben clar que no és abús, és violació”, apunten des de la Forja, una de les entitats convocants. Fiscalia acusa sis dels set homes d’abús sexual, mentrre que el setè home està acusat d’un presumpte delicte d’omissió d’auxili. L’advocada de la defensa eleva el delicte dels acusats a agressió sexual.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top