Publicitat
Ciutat

Ca n'Oriac Comerç espera repetir les vendes de l'any passat amb les botigues al carrer

Dues dones comprant en una botiga de Ca n'Oriac / ÓSCAR ESPINOSA

Aquest divendres i dissabte 18 comerços adherits a Ca n'Oriac Comerç treuen les seves botigues al carrer, al llarg de l'avinguda de Matadepera. El president de l'entitat, Miguel Tello, ha explicat que "esperem mantenir les xifres de l'any passat". Ho comptabilitzen a partir de les butlletes que reparteixen pel sorteig que fan, i aleshores en van repartir el 80 per cent. Aquesta vegada se sortegen sis vals de 50 euros entre totes les persones que facin compres.

L'afluència d'aquest divendres, segons Tello, ha estat bastant bona, i s'espera que dissabte sigui el dia fort. Els botiguers intenten exposar tot l'estoc que no s'ha pogut vendre durant la temporada i s'aprofita que és període de rebaixes per oferir importants descomptes.

La majoria de botigues que treuen la parada al carrer són de roba, perquè com reconeix el mateix Tello, propietari d'una ferreteria, "la resta no surten perquè és més difícil vendre".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top