Publicitat
BARBERÀ

Dos veïns de Barberà, detinguts per un robatori mentre els propietaris dormien

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos veïns de Barberà del Vallès, un home de 25 anys i una dona de 19, com a presumptes responsables del robatori amb força a l’interior d’una casa de Creixell mentre els seus propietaris es trobaven dormint.

L’assalt va tenir lloc prop de les quatre de la matinada del passat 17 de juliol. Les víctimes van escoltar sorolls a l’habitació i van sorprendre un home regirant els calaixos de nit. En ser sorprès, el lladre va fugir ràpidament. Un dels propietaris va poder veure com, davant de la casa, una dona i un altre home l’esperaven. Pocs minuts després, tots tres van fugir en direcció a un càmping proper.

Els Mossos van poder practicar les detencions un dia després gràcies a les identificacions que el passat 16 de juliol havia fet la policia local de Creixell. La investigació continua oberta i no es descarta que els autors puguin estar relacionats amb altres fets delictius de la zona. Després de passar a disposició del jutjat de guàrdia del Vendrell, tots dos van quedar en llibertat amb càrrecs.

Publicitat
Comentaris
To Top