Publicitat
EDITORIAL

Planifiquem la solució per als jutjats

Sembla que finalment la polèmica de l’estiu –les condicions dels jutjats de Sabadell– comença a tenir conseqüències polítiques. Per una banda, la conselleria de Justícia va reaccionar i dissabte passat va instal·lar un nou motor per als malmesos aparells d’aire condicionat de l’edifici.

Publicitat

I, per l’altra, l’Ajuntament, després d’una reunió a porta tancada amb representants de la conselleria, ha donat un primer pas amb la promesa, de cara al setembre, de la cessió d’un espai municipal per construir els nous jutjats. Aquest moviment ha de ser celebrat, sempre que es compleixin dues condicions: que no es quedi simplement com una jugada política, i que no s’improvisi el lloc escollit (com es va fer amb la ubicació actual). La ubicació dels nous jutjats ha de ser part d’un projecte de ciutat planificat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top