ESPORTS

Canvi de plans: David de la Cruz estarà a la Vuelta a Espanya

David de la Cruz ha agraït per les xarxes els missatges de suport / Ineos (Cedida)

Finalment, sí. L’equip Team Ineos ha inclòs aquest dijous el sabadellenc David de la Cruz a la llista definitiva per participar en la Vuelta a Espanya. De fet, s’ha produït un canvi d’última hora perquè De la Cruz ha substituït el seu company Kenny Elissonde, inicialment convocat, sense especificar-ne els motius. Podria ser per una lesió. En qualsevol cas, la notícia ha estat molt ben rebuda pel corredor d’Espronceda que s’havia fet moltes il·lusions amb la ronda espanyola en un any força complicat per les seves caigudes.

La decepció inicial per no veure’s en la convocatòria després de la seva actuació a la Vuelta a Burgos s’ha convertit en una gran alegria i el mateix David així ho ha manifestat a través de les xarxes socials agraint els missatges de suport que ha rebut aquests últims dies. “Això m’ajudarà a donar el cent per cent”, explica. La prova arrencarà aquest dissabte a Torrevieja (Alacant) amb una crono per equips de 18 quilòmetres. La segona etapa serà entre Benidorm i Calpe de 193 quilómetres.

Aquesta 74a edició de la Vuelta destaca per la gran presència de muntanya: els participants hauran d’afrontar 59 ports, tres de categoria especial. Després de 21 etapes i més de 3.200 quilòmetres, la ronda acabarà a Madrid el 15 de setembre. Per a David de la Cruz serà tot un repte per intentar demostrar la seva vàlua i capgirar les males sensacions d’aquest any.

Comentaris
To Top