Publicitat
Ciutat

Els estudiants del Pau Vila protesten contra la sentència

Els estudiants es concentren davant l'ajuntament de Sabadell / D.S.

Un grup d’estudiants de l’institut Pau Vila ha tallat el trànsit de diferents carrers de la ciutat aquest matí per protestar contra la sentència del procés. Els joves han sortit del centre cap a les 11 h i s’han dirigit cap a la carretera de Barcelona per tallar el trànsit. Posteriorment, han decidit fer una marxa cap a la plaça de Sant Roc que ha passat per la Gran Via, el carrer de la República i la Rambla. Un cop allà, els estudiants s’han unit a la protesta diària per l’alliberament dels presos.

La protesta ha estat sonora, i els alumnes han corejat lemes com “Els carrers seran sempre nostres” o “El Pau Vila ocupa els carrers”. Segons ha explicat l’Èric, un dels estudiants, la protesta ha sigut espontània. Un altre estudiant, el Roger, explicava que l’acte “ens repercuteix per temes de faltes” però que era necessari “fer soroll”.

Un cop a Sant Roc, els joves s’han adherit a la protesta diària i al minut de silenci. Després han reprès la marxa de tornada al Pau Vila tot enfilant la Rambla.

Publicitat
Comentaris
To Top