Publicitat
Esports

Jornada de presentacions a l'esport: futbol base de CE Sabadell i Sabadell Nord i voleibol del CN Sabadell

La gespa de l'Estadi Creu Alta s'ha guarnit del color arlequinat / Críspulo Díaz (cedida)

Aprofitant la festivitat de Tots Sants, entitats esportives de la ciutat han celebrat el tradicional acte per presentar el seu planter en societat. En l'àmbit futbolístic així ho han fet el Centre d'Esports i el Sabadell Nord. Una bona part de la tribuna de l'Estadi municipal Creu Alta s'ha omplert de pares i familiars dels nens i nenes que conformen el futbol base arlequinat. Són un total de 48 equips entre totes les categories -el CES inclusiu també ha estat protagonista- i prop de 600 jugadors i jugadores. El blanc-i-blau ha envaït la gespa durant 90 minuts, amb el premi final de la presència dels components del primer equip després de la sessió preparatòria. Un al·licient més pels joves futbolistes que aspiren un dia a jugar a la Creu Alta. "És un orgull veure tant color arlequinat en una gran jornada pel club", ha manifestat el president Esteve Calzada, vestit amb la samarreta de quadres blanc-i-blaus, en la cloenda de l'acte on també s'ha pogut escoltar per primera vegada la cançó 'Colors arlequinats' del grup sabadellenc Nel·loc.

No gaire lluny, en el Municipal de Ca n'Oriac, tot el futbol base del Sabadell Nord també s'ha vestit de gala davant els seus seguidors. Una família molt ben avinguda que creix any darrere any gràcies a l'espectacular feina de l'entitat que presideix Antonio Lou. L'acte ha estat un èxit de participació hores abans de la visita de la històrica UE Vic al camp de la zona Nord en una nova jornada de Primera Catalana.

Publicitat

El voleibol ha estat el gran protagonista a les remodelades Naus del Club Natació Sabadell on han desfilat un total de 174 jugadors i jugadores, components dels 16 equips de la secció que ara dirigeix Òscar Llagostera. L'han acompanyat en els parlaments la presidenta de la Federació Catalana de voleibol, Maribel Zamora, i el vicepresident del Club Natació, Joan Fàbrega. Després de l'acte, el primer equip sènior masculí ha posat la cirereta a la jornada guanyant per un clar 3-0 al Barberà en jornada de la Primera Nacional.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top