Publicitat
Esports

Confirmar les bones sensacions de Mataró

El Sabadell Nord vol repetir aquesta imatge aquest diuemnge davant el Vic / Ll. Franco

Molt a guanyar i poc a perdre. El Municipal de Ca n’Oriac viurà demà diumenge (11.30 h) un partit entre dos equips que prometen emocions fortes. Els de Quico Díaz, que venen, d’oferir una gran imatge a Mataró tot i tornar amb un premi escàs, volen consolidar les bones vibracions de l’equip al maresme amb un triomf davant el potent Vic.

El repte, però, no serà gens fàcil. El rival en qüestió arribarà a Sabadell amb l’etiqueta de l’equip més en forma del grup 1 de Primera Catalana. Quatre victòries consecutives han situat els vigatans a les portes de les places d’ascens a Tercera Divisió: “Enguany els he vist a jugar i haig de dir que fins ara és l’equip que més m’ha agradat”, se sincera el tècnic Quico Díaz. Una afirmació que confirma els bons números d’un equip que compta amb jugadors d’enorme talent com l’exjugador del Vilassar de Mar, Álex Gil, Gerard Verdaguer Peke o el lateral Toni Sureda, un veritable portent físic. Dissenyat per tornar a la Tercera Divisió.

Publicitat

Encara que a priori pugui semblar una heroïcitat, des de Ca n’Oriac no es renuncia a res: “sabem que és un equip molt potent però també tenim clar el que hem de fer per intentar guanyar”, advertia Díaz. Un optimisme que agafa força després que l’equip, per primera vegada a la temporada, aconseguís a Mataró deixar la porteria a zero. Un factor clau que pot ser decisiu perquè l’equip aconsegueixi els tres punts: “necessitàvem acabar un partit així. Això ens dóna un plus de moral i de confiança per encarar millor el partit en l’àmbit defensiu”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top