Castellar del Vallès

El col·lectiu feminista Les Carnera de Castellar recorda les dones assassinades aquest 2019

El col·lectiu feminista Les Carnera de Castellar ha empaperat aquesta passada nit el poble amb cartells en forma d'esquela recordant les dones víctimes de la violència masclista aquest 2019 a tot l'Estat. Segons l'organització, aquest any han estat assassinades 93 dones. Tot i això, la xifra oficial és de 52, per l'assassinat d'una dona avui mateix a Tenerife.

Diferents esqueles en una marquesina de Castellar, aquest dilluns / D.S.

L'acció s'ha fet coincidint que avui dilluns, 25 de novembre, es commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. A les esqueles es pot llegir el nom de les dones, el lloc i el dia que van morir i a mans de qui.

El col·lectiu ja va participar ahir en la concentració que es va fer davant els jutjats de Sabadell, denunciant que "la justícia patriarcal és una arma de violència".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top