Publicitat
Ciutat

Sabadell encendrà el Nadal aquest divendres amb tres actes

Els llums s’encendran amb tres actes en diferents punts de Sabadell i les primeres casetes de la Fira de Santa Llúcia obriran portes

Detall de llums de Nadal a la presentació de la campanya del 2019 / LLUÍS FRANCO

Tot i que el Nadal ja es respira als carrers de la ciutat des de fa dies gràcies a la decoració dels comerços d’arreu, Sabadell donarà el tret de sortida oficial a les festes aquest divendres a la tarda. Ho farà amb tres actes per encendre els llums al centre, el nord i el sud, on la música i l’esperit nadalenc acompanyaran els sabadellencs en els darrers compassos del mes de novembre.

Els actes s’iniciaran a les 18 h a la plaça del Mercat Central, on un quartet cantarà nadales. Una delegació del consistori i dels comerciants seran els encarregats de prémer un polsador, amb el qual s’encendran els llums de Nadal de tota la ciutat, així com un arbre situat al mateix lloc.

D’allà, l’organització es traslladarà a la plaça del Pi, a Ca n’Oriac, on es farà de nou l’acte i s’encendrà un arbre i un lluminós amb el nom de la ciutat. La mateixa comitiva es desplaçarà al sud de la ciutat, concretament a la plaça de la Creu de Barberà, on també s’il·luminarà un arbre i un altre cartell amb la paraula Sabadell.

Aquella mateixa tarda obriran les primeres parades de la Fira de Santa Llúcia, que aquest any reestrena ubicació i quedarà oficialment inaugurada dissabte. Fins al dia 23 de desembre les casetes obriran portes a la plaça del Doctor Robert, on els firaires hi han instal·lat una xarxa de llums que farà de “cel lluminós”.

L’Ambaixador a la Casa Duran i la Fira de Santa Llúcia a Doctor Robert, grans novetats del Nadal a Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top