Esports

Jose Manzanera: "La continuïtat sempre pot ajudar a obtenir millors resultats"

Manzanera es planteja com a primer objectiu aconseguir la continuïtat d'Antonio Hidalgo / Lluís Franco

El director esportiu del Centre d'Esports, José Manzanera, mostrava la seva satisfacció després de l'acord de renovació per dues temporades, fins a l'any 2022. "No va ser gaire difícil. Quan m'ho van plantejar, ho vaig consultar amb la família que viu a València i la resposta ha estat ràpida. Penso que una línia de continuïtat dona confiança en tots els àmbits del club i sempre és més factible obtenir millors resultats", va explicar al Diari de Sabadell.

Manzanera va arribar al Centre d'Esports a principis de juliol del 2018. La seva incidència en la plantilla 18/19 va ser limitada perquè estava pràcticament configurada. En canvi, aquesta temporada ha pogut planificar al seu gust, aconseguint la continuïtat de peces claus i incorporant jugadors de nivell per potenciar la plantilla. La mala sort ha fet que alguns fitxatges que estaven cridats a ser importants, com és el cas d'Antonio Romero, Jesús Olmo, Jurgi o Boris, encara no han pogut demostrar-ho per culpa de lesions, algunes de llarga durada. "Espero que alguns puguin tenir protagonisme a la segona volta i augmentar encara més el bon nivell mostrat fins ara", explica el director esportiu.

Publicitat

A partir d'ara, Manzanera podrà centrar-se en la planificació de futur començant per una figura clau, l'entrenador Antonio Hidalgo. "És el millor míster amb qui he treballat. Estic encantat amb ell i vull que continuï. Però tots sabem que es troba molt centrat en el dia a dia i el més important potser és saber quina gent volem que segueixi. La planificació s'ha de fer amb temps perquè no passi com l'any passat: vam perdre l'opció d'un futbolista que teníem lligat al mes de març i ara juga a Segona A per la situació d'inestabilitat de l'equip", va admetre.

El mercat d'hivern queda a expenses d'alguna possible sortida de jugadors sèniors, una situació poc probable, i per tant no es preveu gaire moviment en el mes de gener. "La meva obligació és tenir controlades possibles opcions, però després manen les circumstàncies. Penso que tenim una gran plantilla i encara serà millor amb la recuperació d'alguns futbolistes que no han pogut jugar fins ara". Podrien convertir-se en les incorporacions de la finestra d'hivern.

Manzanera: “Sé que em miraran amb lupa, però tinc la consciència tranquil·la”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top