Vallès

VÍDEO: 'Despacito' s'infiltra als primers Tres Tombs del Vallès

Cerdanyola del Vallès ha estat l’encarregada de donar la benvinguda als Tres Tombs del Vallès. La cita, la més matinera del calendari, va discórrer enmig d’un ambient fred, que va arrencar a primera hora amb el tradicional esmorzar a la zona del cementiri, al Parc Tecnològic del Vallès (PTV), que prepara l’Associació Gastronòmica i Cultural El Pansalet i amb la concentració de cavalleries, carros i carruatges.

En aquesta ocasió, la Banda de l'Agrupació Músical de Cerdanyola del Vallès es va encarregar de posar el repunt a l'inici de la passada, amb un dels temes que més furor ha fet en els darrers anys: Despacito, de Luis Fonsi.

VÍDEOS: Els primers Tres Tombs del Vallès

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top