Ciutat

Forcadell podrà sortir de la presó per fer voluntariat i cuidar un familiar

Carme Forcadell, durant el judici al Tribunal Suprem / EFE

La Junta de Tractament del Centre Penitenciari Mas d’Enric ha acordat aquest dimecres que la sabadellenca i expresidenta del Parlament Carme Forcadell pugui sortir de la presó tres dies entre setmana per fer tasques de voluntariat i tenir cura d’un familiar d’edat avançada.

Segons ha informat la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, la junta ha decidit aplicar a Foracell l’article 100.2 del reglament penitenciar, que els presos classificats en segon grau poden demanar. Lledoners també va aplicar aquest article la setmana passada a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

L’expresidenta del Parlament podrà sortir fora de la presó 9 hores al dia, inclòs el temps de desplaçament.

El sabadellenc Cuixart disposarà de només tres dies de permís penitenciari

Comentaris
To Top