Oci i cultura

Tota la família ballarà damunt la lluna, diumenge amb LaSala

The Penguins està format per 10 músics / CEDIDA

El ritme incombustible de The Penguins farà viatjar el públic, més enllà de les estrelles, amb el seu últim espectacle, Ballant damunt la lluna. La companyia enceta una nova aventura, en aquest cas de ritmes jamaicans, en el que suposa el seu quart disc. The Penguins continuen arranjant cançons del repertori tradicional infantil. Però per primera vegada, també hi incorporen composicions pròpies.

Partint de l’estació espacial Kingston i amb l’ajuda del coet RPX-4, visitaran diferents planetes descobrint cançons, ritmes i instruments en un viatge interestel·lar ple de música i diversió.

Reggae per Xics va néixer fa 6 anys de la mà de The Penguins, una banda de 10 músics que amb quatre discs manté la seva proposta de música, humor i pedagogia per fer de cada concert una experiència inoblidable per a totes les edats. 

A La Faràndula

La funció organitzada per LaSala tindrà lloc, excepcionalment, fora de l’equipament de Ca n’Oriac. De fet, Ballant damunt la lluna serà representada aquest diumenge, 1 de març, al Teatre de la Faràndula (18 h). L’espectacle forma part de la programació de LaSala. 

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top