ESPORTS

Hidalgo: “La família m’assegura que l’ambient a la Creu Alta és al·lucinant”

Hidalgo donant instruccions a Boris / Lluís Franco

Nou rècord. El Centre d’Esports ha actualitzat aquesta setmana la xifra de socis que s’eleva a 3.414. Això significa un miler d’abonats més que la temporada passada a aquestes altures, un augment considerable que el tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo, ha valorat de manera molt positiva. “És una dada molt important i penso que estem posant les bases pel futur del club. L’afició és un actiu fonamental i té un valor enorme sumar un miler de socis més que a Segona B i fins i tot que en algunes temporades de Segona A”.

En aquesta segona volta, l’assistència de públic a l’Estadi també ha millorat ostensiblement i en les últimes jornades la xifra ha rondat els 4.000 espectadors. Hidalgo ho analitza d’una manera molt particular: “Jo visc els partits des del camp, molt centrat en el partit, però la meva família ho viu des de fora i m’assegura que l’ambient a l’Estadi és al·lucinant. Esperem que vingui molta més gent i nosaltres intentarem respondre en el terreny de joc perquè se sentin feliços”.

De cara al partit contra el Llagostera d’aquest diumenge (18 hores) s’espera també una gran entrada. El club ha posat en marxa una campanya abaratint el preu del carnet de soci (30 euros) per aquesta segona volta i les entrades (a 5 euros) per als més joves (15 a 25 anys). A més, a les taquilles es faran carnets abans del partit. Els socis també poden recollir entrades a preus més reduïts a les oficines. Tot plegat amb l’objectiu de mantenir la gran connexió que s’ha creat entre equip i afició aquesta temporada i ha estat clau perquè el Sabadell sigui un dels millors locals del grup amb 9 victòries. Diumenge podria aconseguir la desena davant el Llagostera, un equip que arriba en el seu pitjor moment de la competició.

CANVI D’HORARI

El pròxim partit fora de casa també pot viure una gran assistència d’aficionats arlequinats, com va passar al Municipal d’Olot. Finalment, el partit a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol B es disputarà el dissabte 7 de març a les 18.30 hores. Inicialment s’havia programat per diumenge a les 12 hores coincidint amb l’horari del primer equip espanyolista que juga a Pamplona contra l’Osasuna.

Comentaris
To Top