Publicitat
Esports

Catalina Corró supera amb èxit una complicada intervenció quirúrgica

La nedadora del Club, en una imatge d'arxiu

Bones notícies. La nedadora del Club Natació Sabadell, Catalina Cata Corró, va superar amb èxit la tercera intervenció relacionada amb el tumor cerebral. La mallorquina va passar pel quiròfan el passat dilluns i aquest dissabte ha reaparegut a l’esfera pública a través d’un vídeo publicat per IB3, la Ràdio Televisió Pública de les Illes Balears, per demanar que tothom es quedi a casa per aturar l’avanç del coronavirus.

Publicitat

Un maleït tumor

Des del 2017 que la nedadora d’Inca lluita per vèncer un tumor cerebral que ja l’ha obligat a passar pel quiròfan tres vegades. Tot i les nombroses adversitats, després de la primera intervenció, Cata Corró va aconseguir proclamar-se campiona dels 400 estils en els Jocs del Mediterrani a més de participar en Mundials (Hangzhou). A partir d’aquí va iniciar la preparació juntament amb Álex López per afrontar els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 fins que a finals del 2019 va tornar a passar pel quiròfan per “resoldre uns problemes derivats de la seva última operació”, asseguraven des de l’entitat nedadora. La ràpida recuperació va permetre que només tres mesos després la jove nedadora d’Inca tornés a la competició participant en els campionats de Catalunya Open, celebrats a mitjans de gener a Terrassa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top