Publicitat
Ciutat

Es busquen pisos per als sanitaris del Taulí per evitar contagiar els seus familiars

El Parc Taulí, de nit / VICTÒRIA ROVIRA

Crida a les xarxes socials per ajudar els professionals que aquests dies s’estan deixant la pell a l’hospital Parc Taulí. En un missatge difós a Twitter per un grup de suport al col·lectiu de sanitaris, s’informa que es busquen pisos on els infermers, metges i resta de personal que treballa aquests dies a l’hospital pugui anar a dormir. L’adreça on recórrer és suportsabadell@gmail.com.

Publicitat

Concretament, es reclama poder disposar de “pisos buits”, amb la finalitat que els professionals no puguin contagiar les seves famílies en tornar a casa. Per aquest motiu, es demana que si algú en té que no estiguin ocupats, que en cedeixi, a la vegada que es reclama a l’Ajuntament que posi a disposició places hoteleres i pisos turístics a aquesta finalitat.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top