Ciutat

VÍDEO La natura s'obre camí: apareix un cabirol en ple riu Ripoll

La reducció de la mobilitat pel confinament de la població està mostrant com la natura s'obre camí en entorns urbans on fins a principis de mes l'home i els vehicles governaven sense rival. En les darreres setmanes hem vist porcs senglars i fins i tot galls d'indi passejant per pobles i ciutats d'arreu del país.

La darrera incursió és la que ha començat a circular aquest dimecres en diversos grups de WhatsApp i per les xarxes socials. En ella es pot veure un cabirol campant alegrement pel riu Ripoll al seu pas per Montcada i Reixac.

La imatge ha causat sensació, donat que s'ha produït en un espai molt concorregut de manera habitual, just a tocar entre el pont del tren i la passera de vianants que duu al pavelló Miquel Poblet.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top