Publicitat
BARBERÀ

Detingut per utilitzar la indumentària de repartidor a domicili per traficar amb droga

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home que aprofitava la roba i la moto que utilitza per a la seva feina com a repartidor de menjar a domicili per traficar amb droga. L’home feia un servei “porta a porta” de cocaïna, substància que es va interceptar en una transacció.

Els fets van passar dissabte a les 21.15 h al carrer de Monturiol, al centre de la localitat vallesana, quan dos agents de paisà dels Mossos d’Esquadra van enxampar el repartidor en plena feina. La llebre la va aixecar una dona, que els agents van veure com baixava al portal de l’edifici on viu.

A la poca estona d’estar esperant, va arribar el repartidor de menjar a domicili. Davant la sorpresa dels agents, l’home va lliurar un paquet de tabac a la dona, i ella li va pagar amb diners.

Publicitat

Va ser en aquest moment quan els dos agents es van identificar i van interceptar els diners i el paquet de tabac, van procedir a identificar les dues persones i a analitzar el contingut de la transacció. Concretament, en el paquet de tabac hi van trobar una bossa amb cocaïna, mentre que els diners que la dona havia pagat pujaven fins als 60 euros.

L’home va ser detingut acusat d’un delicte contra la salut pública, i després de comparèixer davant del titular de Jutjat de Guàrdia a Sabadell va ser deixat en llibertat amb càrrecs, mentre que la dona va ser denunciada per saltar-se l’ordre de confinament.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top