Ciutat

Hi veieu res estrany? El detall de la plaça Sant Roc que us haurà passat desapercebut

La tranquil·litat regna aquests dies a la major part dels carrers de Sabadell, i sembla que el temps s’hagi aturat en més d’un lloc. En algun, literalment.

Amb els parcs tancats i les restriccions de mobilitat, els carrers estan més buits, no només d’infants, també d’adults que no surten. L’alt volum de negocis amb la persiana baixada fins que no s’aixequi el gruix de prohibicions contemplats en l’estat d’alarma fa que, a més, no convidi massa a sortir.

Amb tot, des de fa uns dies, el rellotge de l’Ajuntament s’ha aturat. Com si fos una conseqüència més de la paràlisi que ha comportat el virus, les busques de la façana consistorial han quedat ajustades a les 12 en punt.

La plaça Sant Roc, aquest divendres / D.S.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top